LES INQUIETUDS DE LA PANDÈMIA

 

Els riscos relacionats amb la Covid-19 que generen més inquietuds a les empreses

 

Arrel de la pandèmia originada pel coronavirus, les pors o riscos principals pels quals les empreses han mostrat inquietuds o interès perquè siguin coberts per les seves assegurances han estat:

  • El tancament del negoci, que se situa en primer lloc amb un 41%
  • Un nou brot de la pandèmia, en segon lloc, amb un 40%
  • El perill d’un atac cibernètic es troba en el tercer lloc molt proper també amb un 40%.

Els anteriors percentatges reflecteixen un canvi i una pèrdua d’escenaris als quals s’enfronten les empreses amb aquesta nova realitat.

Tots els riscos enumerats estan perfectament interrelacionats, demostrant una creixent incertesa i un estat de vulnerabilitat de la nostra societat globalitzada i  contínuament connectada, on una acció es pot estendre a nivell mundial en qüestió de segons.

Si dirigim la mirada al futur, la pandèmia obliga les empreses a preparar-se per una àmplia gamma de factors que poden comprovar interrupcions comercials i esdeveniments extrems. Aquestes es veuran obligades a desenvolupar una major resiliència en les seves cadenes de subministrament i en els seus models comercials, com a punt principal per gestionar exposicions futures.

Si necessites assessorament respecte els teus riscs o cobertures, o vols contractar una nova asseguranca, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 973 270 670  o per correu electrònic a carles@roigiroig.com! A Roig & Roig buscarem el pressupost que més s’adapti a les teves necessitats.

 

Carles Roig Pol

API i Agent d’Assegurances