ELS BENEFICIS DEL TREBALL EN EQUIP

 

En aquesta entrada us volem parlar dels beneficis del treball en equip, a Roig & Roig Economistes, Advocats i Auditors hi ha 15 persones que treballen de forma cohesionada i coordinada, i ara més que mai, on l’actual situació ha posat de manifest la necessitat de treballar d’una forma organitzada malgrat les distàncies.

 

ES IMPORTANT EL TREBALL EN EQUIP?

Doncs sí, el fet d´aportar idees a l’equip de treball, ens representa una suma en la que cadascú treballa allò que té més per la mà, aconseguint portar a la pràctica els esforços de tot l´equip per obtenir un objectiu comú. Això serà positiu, sempre i quant aquesta feina estigui supervisada per una persona  encarregada de fer el seguiment del treball,  la feina  individual del grup i el temps d´entrega de la feina realitzada.

Per fer un bon equip de treball, és necessari una avaluació del personal, per saber qui és capaç d´aportar una bona feina i de seguir el temps estimat de dedicació en el treball a realitzar, o bé saber si la persona escollida està capacitada per aquesta feina en especial.

D´aquesta manera podreu aconseguir els objectius esperats d´aquest grup de treball en equip.

 

EN QUÈ AJUDA EL TREBALL EN EQUIP EN EL MÓN EMPRESARIAL?

MOTIVACIÓ

Els membres d’un equip de treball aporten els seus coneixements i competències i això els introdueix  al grup.

COMPROMÍS

Analitzar i prendre decisions compromet amb les metes de l’equip i els objectius de  l’organització.

CREATIVITAT

La creativitat s’ aconsegueix amb la combinació dels esforços individuals, la qual cosa influeix en el resultat col·lectiu del treball a realitzar.

COMUNICACIÓ

Aportar i compartir idees des de el punt de vista de diverses persones, involucra en el diàleg i comunicació de manera oberta entre els  treballadors i l’ organització .

MILLORS RESULTATS

Quan es treballa en equip, la unió d´ idees millora els resultats.

 

**Aquest treball en equip, on tots aporten la seva qualitat i talent, afavoreix al resultat de la feina, el temps invertit i fomenta una relació laboral immillorable en el lloc de treball.**

 

A Roig & Roig us donem eines per organitzar els vostres equips de treball i us donem les pautes i els instruments necessaris perquè tingueu un equip de treball òptim i  productiu.

 

Per qualsevol consulta, quedem a la seva disposició.

 

Meritxell Mor

Àrea d’Administració

meri@roigiroig.com