Què suposa el canvi d’estació?

Ja ha arribat la primavera i amb aquest canvi venen noves oportunitats.

Hem d’estar sempre en consonància amb el mercat i el moment en què es troba.

La població quan ve el bon temps té més ganes de sortir al carrer i és més propens a comprar o contractar algun servei, per aquest motiu us donem una sèrie de tips per poder aprofitar els avantatges que aquesta nova estació ens aporta:

1. Informa el consumidor del teu negoci

Els consumidors tenen tendència a fer la cerca pertinent per tenir informació d’una marca i poder comparar. És aconsellable destacar les qualitats, característiques i beneficis del teu producte/servei.

2. Planifica els esdeveniments

Amb el bon temps, venen més esdeveniments i amb això, la majoria de consumidors comencen a planificar les seves compres fins dues setmanes abans de l’esdeveniment pertinent. Per tant, comença a realitzar accions de comunicació, màrqueting i publicitat abans d’aquests. Anticipat perquè la població et conegui abans que arribin.

3. Selecciona quins esdeveniments encaixen amb la teva marca.

Un error que cometen molts empresaris és que volen dur a terme accions en totes i cada una de les dates que se celebren; i moltes vegades no està el seu client objectiu dins dels dies seleccionats. Per tant, analitza quines celebracions t’encaixen més bé per poder actuar i està en la ment del consumidor.

4. Valors de marca

Revisa els teus valors de marca. Actualment, cada vegada més el consumidor valora que siguis sostenible amb el medi ambient, entre d’altres. Si pots començar a implementar algun dels valors que la societat aprecia avui en dia, aniràs més amb sintonia amb els ideals de la població actual.

 

 

C/Lluís Companys 1, 8-1

25003, Lleida

www.roigiroig.com