DATES CLAU PER LA CAMPANYA DE LA RENDA 2020

 

Aquest any la campanya de la renda es preveu més complicada que en anteriors anys, doncs la COVID ha suposat canvis per a molts contribuents que veuran afectada la seva declaració de la renda 2020. Per tant, us aconsellem que comencin tan aviat com es pugui a preparar la seva declaració i poder veure el resultatcom més aviat millor.

 

És important que prenguem nota de les dates clau per aquesta campanya de la renda 2020. A la pàgina web de l’Agència Tributària podem trobar el calendari de la renda 2020 on assenyalen totes les dates clau per estar alerta de totes les novetats, els terminis i els processos per la campanya de la renda 2020.

 

Dates clau per la campanya de la renda:

-Dimecres 7 d’abril: inici de la campanya sobre la renda amb l’obertura de les presentacions de les declaracions per internet. Com altres anys, existeixen tres possibilitats per accedir al registre a Renda Web: amb certificat digital o DNI electrònic, Cl@ve PIN o amb número de referència. Poden veure la nostra entrada i veure com es fa pas a pas: Como descargar el borrador de la renta. 

-Dimarts 4 de maig: obertura del termini per la sol·licitud de cites mitjançant el telèfon per realitzar la presentació per via telefònica. Els telèfons disponibles són el  901 335 533 i el 91 554 87 70, de dilluns a divendres de 9 a 19 hores.

-Dijous 6 de maig: inici de la presentació de declaracions per telèfon. El 2020, en plena pandèmia pel coronavirus, l’Agència Tributària va oferir el servei ‘Le Llamamos’, amb el qual, cita prèvia concertada, hisenda trucava perquè els tècnics elaboressin l’esborrany per telèfon. Va ser una via per descongestionar i evitar desplaçaments a les delegacions i seguir amb l’atenció ciutadana.

-Dijous 27 de maig: obertura de les cites prèvies per fer la declaració de forma presencial a les oficines de l’agència tributària.

-Dimecres 2 de juny: s’obrirà el termini per les presentacions de les declaracions de la renda a les oficines de l’agència tributària.

-Divendres 25 de juny: s’acaba el termini per presentar les declaracions que surti un resultat a ingressar i per tant, que es domicilien a un compte bancari. És a dir, el 25 de juny serà l’últim dia per domiciliar automàticament sense necessitar de demanar NRC.

-Dimarts 29 de juny: és l’últim dia per demanar cita prèvia telefònica o presencial.

-Dimecres 30 de juny: s’acaba el termini per la presentació de les declaracions, tant per via telefònica, com presencial o per internet.

 

Qualsevol dubte que sorgeixi davant la campanya de la renda 2020, poden contactar amb els nostres experts i demanar cita prèvia per confeccionar la seva declaració: 973 270 670 o fiscal@roigiroig.com

 

Thaïs Amor

Dep. Fiscal · Comptable