Tenim respostes, t'oferim solucions.

Economistes

Advocats

Auditors

Experts en l’àmbit  fiscal, comptable i laboral.

Ens defineixen com: excelents professionals, ràpids, propers i atents, amb un assessorament integral i amb un servei de qualitat. Però abans de tot, som un equip format per persones que executem la nostra feina per vocació.

Les quals, després de 40 anys, continuem perseguint el nostre objectiu: acompanyar-te en el camí que triïs i estar al teu costat.

Serveis +

No saps per on començar la teva empresa?Tens pèrdues i no trobes la solució?Necessites un advocat que estigui al teu costat i t’expliqui realment què passa?Els impostos que pagues no et deixen dormir?T’has estancat en el teu sector inecessites reconduir el teu negoci?

Valorem i analitzem junts aquestes i moltes més
preguntes perquè Tenim respostes, t’oferim solucions.

01.

Direcció estratègica

02.

Àmbit laboral i fiscal

03.

Sector
judicial

04.

Màrqueting i comunicació

05.

Comptabilitat i auditoria

06.

Assessoria econòmica

07.

Immobiliària i assegurances

Logo Roig Advocats Economistes

Què t’aportem

A Roig&Roig reprenem el que s’està perdent, El contacte humà. Ja que, el valor que aporta la presència i el contacte cara a cara permet veure i analitzar de forma més profunda aspectes que possiblement online no es podrien apreciar. Crea uns vincles necessaris per poder aconseguir els objectius.
Així doncs, realitzem sinergies amb el món digital, perquè ser digitals es el futur, i ens permet oferir-vos un servei més ràpid, versatil i estar connectats en tot moment. Potencien les dos esferes creant un balanç en perfecta sintonía.

Et brindem més de 40 anys d’experiència en el sector empresarial, laboral i jurídic. Anys de trajectòria, altibaixos, lluites i pèrdues; i les hem viscut totes per tu, per poder assessorar-te i acompanyar-te cap a l’objectiu que et plantegis. Serem el teu “Coach personal”

La transparència és un dels nostres forts i valors més rellevants a la nostra empresa. El nostre objectiu és crear un espai de confiança on poder parlar de tots i cada un dels dubtes sense judicis pel mig. No et direm el que vols sentir, et direm el que has de sentir.

L’estratègia en la nostra escència. Tenir un pensament estratega es crucial no solament en l’àmbit laboral. Per nosaltres serestratega significa: “Formalitzar unes idees d’actuació amb un anàlisis exhaustiu de base, sempre tenint en compte la resta de factor que podrien afectar a aquests.” En altres paraules, planificar de forma intel·ligent.

Estudiem i analitzem, ens informem, pensem, planifiquem i finalment executem

Tenim un servei multidisciplinar. Amb altres paraules, t’oferim més d’un servei entrellaçats en sí; i així t’estalviem haver de fer diferents tràmits en entitats diferents. Nosaltres ho executem per tu, ho gestionem i t’informem

Com bé diuen, el nostre servei es caracteritzen per la proximitat i calidesa, perquè volem que et sentis com a casa. A Roig&Roig lluitem i vetllem per un servei de qualitat; i per nosaltres un dels principal pilars per poder aconseguir aquest, és la amabilitat, l’educació i l’empatia que es crea amb el client.

Si creativitat és el que necessites, nosaltres t’aportarem el nostre toc per poder marcar la diferencia. Dins del nostre equip també comptem amb joves professionals que aporten el toc d’innovació, ments fresques i creatives per aquelles empreses que ho sol·liciten.

A Roig&Roig reprenem el que s’està perdent:

El contacte humà

El valor que aporta la presència i el contacte cara a cara permet veure i analitzar de forma més profunda aspectes que possiblement online no es podrien apreciar. Crea uns vincles necessaris per poder aconseguir els objectius.

Així doncs, realitzem sinergies amb el món digital, perquè ser digitals es el futur, i ens permet oferir-vos un servei més ràpid, versatil i estar connectats en tot moment. Potencien les dos esferes creant un balanç en perfecta sintonía.

No et quedis enrrere!

Logo Roig Advocats Economistes
Cristobal yañez
Cristobal yañez
27/03/2023
Excelentes profesionales, nunca he tenido problemas con ningun miembro del equipo y siempre me han acompañado en todos los procesos, los recomiendo 100%, muchas gracias!!
Sabina Mahmud Jordà
Sabina Mahmud Jordà
27/03/2023
En tot moment m'han acompanyat i assessorat a la perfecció! Súper contenta del seus serveis, moltíssimes gracies per tot! Sou grans professionals i un gran equip
carme aixala olivares
carme aixala olivares
22/03/2023
No escriure tot el succeit ....es massa llarg..... Advocats/ des del seu bufet , cobran diners amb efectiu .... Una greu manca de professionalitat ,per part de les persones qui hi treballen ... una gran decepció. Denuciarem tot al col.legi d´advocats.
pol bosch
pol bosch
27/01/2023
Muy mal gestionado, los pagos los quieren al día 1, ahora si hablamos de las devoluciones de dinero tuve que esperar dos meses, teniendo que pasarme 3 semanas detrás de ellos para que hicieran la gestión pertinente. ¡No les recomiendo para nada!
Eriana Estefania Rodriguez Barahona
Eriana Estefania Rodriguez Barahona
15/09/2022
Muy buen Servicio , y acompañamiento en los procesos . Gracias por tú Calidad Humano y educación.
P A K O M A R T I N E Z
P A K O M A R T I N E Z
10/05/2022
Han respondido mi consulta de una forma muy rápida y profesional.
Armida Caicedo Valencia
Armida Caicedo Valencia
15/04/2022
Buena Atención
Pepita Mirada LLadós
Pepita Mirada LLadós
15/03/2022
Grans professionals! Vaig tenir un problema amb la declaració de la renta, i m'ho van resoldre molt ràpidament i facilitant-me tot el procediment al màxim! Vaig buscar una segona opinió amb ells, i em va agradar molt les propostes que em van oferir, sempre amb un tracte molt proper.

Què diuen de nosaltres?

Et convidem a

un café , vine

a visitar-nos